Sprogfestivalen SPROGENSE udskydes til 17. og 18. september 2021

Den store sprogfestival SPROGENSE, som er arrangeret af Dansk Sprognævn i samarbejde med Nordfyns kommune og Nordfyns erhverv og turisme, bliver udsat til 17. og 18. september 2021. Dette sker på baggrund af covid-19 restriktionerne og loftet for forsamlinger i starten af maj. Så sæt et stort kryds i kalenderen, og glæd dig til en sensommerfestival med masser af sprogoplevelser.

sprogense logo payoffLingoblog vil være til stede på festivalen med en bod i sprogvidenskabens tegn. Programmet bliver desuden fyldt med med faglige, sjove og ikke mindst sproglige aktiviteter, foredrag og debatter. Temaet for festivalen er i år “sprogets udvikling”.

Det bedste for festivalen, gæsterne og deltagerne

Flytningen sker, så restriktioner ikke skal overskygge mulighederne. Der ønskes de bedste rammer for, at gæsterne, skoleeleverne, de studerende og de mange, der arbejder professionelt med sproget, kan opleve sprogets mangfoldighed på bedste vis til SPROGENSE.

“Sammenholdt med lyspunkterne om vaccine og forårets komme har vi været forsigtigt fortrøstningsfulde om afholdelse af SPROGENSE i starten af maj. Her to måneder før [marts, red.] afholdelse af sprogfestivalen havde vi håbet at have klarhed over forårets covid-19 restriktioner, ikke mindst for kulturlivet. Heldigvis har alle aktører været fleksible og løsningsorienterede, og derfor er det muligt at flytte de allerede planlagte aktiviteter med til SPROGENSE i september,” siger Susanne Geil, projektleder i SPROGENSE.

Se programmet for SPROGENSE og bestil billetter via dette link: sprogense.dk

Skriv en kommentar