Den Europæiske Sprogdag 2023 i Danmark: Videokonkurrence ’Vi elsker sprog’

I forbindelse med fejringen af Den Europæiske Sprogdag 2023 kan elever dele deres sprogglæde og være med i vores videokonkurrence, hvor de på maks. 30 sekunder fortæller, hvorfor de <3 sprog. Der er tre kategorier i konkurrencen – grundskolens mellemtrin – udskolingen – ungdomsuddannelser – og fristen for at indsende bidrag er 11. september. Læs mere på:

https://ecml.dk/den-europaeiske-sprogdag/den-europaeiske-sprogdag-2023/videokonkurrence

Vinderne inviteres til den officielle fejring i Europa-Huset i København på selve sprogdagen tirsdag 26. september, hvor de bliver hyldet og modtager deres præmier.

Eftermiddagens program i København byder også på en række sprogindslag og oplæg ved sprogforsker Petra Daryai-Hansen fra Københavns Universitet, translatør, tolk og tyskentusiast Stinna Krebs fra #DeutschIstSexy og journalist i DR, Tore Leifer.

Alle er velkomne, men husk at tilmelde dig, da der er begrænset antal pladser til sprogarrangementet:

https://europa-kommissionen.nemtilmeld.dk/65/

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 15. september 2023

Husk også, at lærere/skoler kan bestille materialer til at fejre sprogdagen lokalt:csm ECML Kontaktpunkt Logo 0065346a02

https://ecml.dk/den…/den-europaeiske-sprogdag-2023

Del gerne med dit netværk!

Den Europæiske Sprogdag i Danmark 2023 er arrangeret af:

ECML Contact Point Denmark, NCFF, Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark – EU i Danmark og Institut français DK.

 

Ana Kanareva-Dimitrovska har en ph.d. i fremmedsprogsdidaktik. Hun er projektkoordinator for Det Nationale Center for Fremmedsprog (Vest). Derudover er hun projektleder af Det Europæiske Center for Moderne Sprog – Kontaktpunkt Danmark.

Skriv en kommentar