Invitation til den Europæiske Sprogdag

I dag bringer vi en reklame for den Europæiske Sprogdag d. 26. september, hvor du bl.a. kan prøve kræfter med en række forskellige sprog, heriblandt engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, polsk, russisk og kinesisk. Link til tilmelding finder du nedenfor.

“Kære alle

Den Europæiske Sprogdag d. 26. september 2020 nærmer sig.

Vi glæder os til at markere dagen sammen med jer, online, lørdag d. 26. september. I år afholder vi den Europæiske Sprogdag under titlen Sprog er sundt! i samarbejde med Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, Goethe Institut, Institut Français og Studieskolen i København.

Du kan få en prøvetime i ét eller flere sprog i løbet af dagen. Du kan også se et oplæg med hjerneforsker Troels W. Kjær: Derfor er det sundt at lære sprog! Og til sidst kan du høre Det Levende Kor synge på forskellige sprog.

Læs mere og find programmet her.

Alt foregår online i år. For at deltage skal du blot klikke på den aktivitet eller det foredrag, som du er interesseret i. Bemærk, at der til workshops og oplæg er et begrænset antal pladser, da prøvetimerne er interaktive.

Alle links  til tilmelding er tilgængelige på denne fælles side.

Alle er velkomne og alt er gratis. Del gerne med dine studerende og netværk.

Mange hilsner
Ana”

Ana Kanareva-Dimitrovska, PhD
Projektleder
Det Europæiske Center for Moderne Sprog, Kontaktpunkt Danmark
Projektkoordinator
Det Nationale Center for Fremmedsprog, Vest
E-mail: aekakd@cc.au.dk
Tlf.: + 45 93 52 16 15

Frem til den Europæiske Sprogdag kan du desuden snuse lidt til nogle af de pågældende sprog gennem de små filmklip, som ligger på hjemmesiden, hvor underviserne præsenterer deres sprog. Vi har udvalgt nogle af præsentationerne her:

Skriv en kommentar