Oplev den folkelige og faglige sprogfestival SPROGENSE 15. og 16. september

Fredag 15. og lørdag den 16. september vil de hyggelige gader i Bogense summe af samtaler om sprog, aktiviteter, sprogteknologi, debat, oplevelser og musik. Samtidig kan du opleve en række aktuelle og spændende foredrag med fokus på sprogets rigdom. Alle aktiviteter er gratis, nogle kræver dog billetbestilling.

SPROGENSE er en folkelig og faglig fejring af alt sprogligt. Alle er velkomne og der er noget for enhver smag.

IMG 0643
Bogense bliver til Sprogense – med Sproggaden

Udvid dit netværk – mød andre sprogligt interesserede

Til SPROGENSE mødes sprogforskere, professionelle kommunikatører, kommunikationsrådgivere og andre som indgår i det sproglige fagfællesskab.

På festivalens 2 dage er der således rig mulighed for vidensdeling, networking og fordybelse. Så kom til SPROGENSE, bliv inspireret, bliv klogere og måske udvider du dit faglige netværk, mens du nyder en kold øl eller en varm kop kaffe med andre sprogligt interesserede i den hyggelige bymidte.

Oplevelser for enhver smag

Rikke Thomsen
Rikke Thomsen på sønderjysk

Du kan se det fulde program på  www.SPROGENSE.dk  Nogle programpunkter er fuldt booket, men der er fortsat masser af oplevelser og noget for enhver smag, når man holder af sprog og hyggelig festivalstemning. Her et lille udpluk:

  • Teu nå lich æ lidt. Vi kinne da e’nan, gør vi it? Så hvorfor stæe do dee som en fremme for mæ? Oplev Rikke Thomsen til en samtale og stemningsfuld koncert på klingende sønderjysk.
  • Mød nogle af Danmarks fremmeste sprogforskere, når festivalen og Dansk Sprognævn inviterer dig indenfor til en række forrygende faglige foredrag og debatter.
  • De har noget på hjertet. Mød Jim Lyngvild til en samtale om shitstorme, og oplev forfatteren Kim Leine i en samtale om at skrive til filmformat og forvandle sig egen historie.
  • Direktøren i den varme stol

Kom ind i hjertet af Dansk Sprognævn, og mød direktør Thomas Hestbæk Andersen til en debat om dansk. Der bliver masser af mulighed for at stille spørgsmål om sproget og Sprognævnets arbejde – fx om arbejdet med ordbøgerne, om sprogets udvikling og nye ord og om dansk tegnsprog.

 

Kim Leine i Qaqortoq aug 2021 foto af Aqqalu Augustussen
Kim Leine, forfatter

 

  • SPROGGADEN. Hér kan du komme helt tæt på og blive klogere på en række virksomheder, organisationer og foreninger, der arbejder med sprog. Oplev også forskellige aktiviteter, underholdning og spændende foredrag.

Du kan læse meget mere om sprogfestivalen i SPROGENSE-magasinet: https://jfmtillaeg.e-pages.pub/titles/jfmtillaeg/11471/publications/3345

Faktaboks:

Masser af gratis sprogoplevelser

Sted: SPROGENSE, 5400 Bogense

Dato: 15. og 16. september 2023

Entré: Gratis. Nogle aktiviteter kræver tilmelding og billetbestilling

Hjemmeside: www.SPROGENSE.dk

Mail: info@SPROGENSE.dk  

SPROGENSE nyhedsmail: Tilmeld dig på SPROGENSE.dk og følg med i hvad du kan opleve på festivalen

Susanne Geil er projektleder for på den folkelige sprogfestival Sprogense, Danmarks største sprogfestival som holdes hvert år i Bogense. 

Skriv en kommentar